U kunt contact met ons opnemen over o.a. informatie Aequor, weidegang en meer. Om SPAM te voorkomen: klik op ‘ga verder’ en uw eigen e-mailprogramma wordt geopend. Is uw brouwser Egde of Explorer, dan verschijnt de tekst: ‘door dit formulier te verzenden, wordt uw e-mailadres bekend bij de ontvanger en worden de gegevens zonder versleuteling voor uw privacy verzonden. Klik op ‘ga verder’ of annuleren’. Deze melding verschijnt niet bij Google Chrome.
In 1992 ben ik bij de brandweer in Grootegast gekomen en nu als teamcoördinator / bevelvoerder. Samen met een team zijn wij bevoegde instructeurs en begeleiden wij de oefeningen. Meer over de brandweer in Grootegast? Rechts: 11 februari 2017, 25 jaar bij de brandweer.
T.S. Oldenburger Hoofdstraat 5 9861 AA Grootegast gsm: 06 - 21 62 37 63 website: https://oldenburger-melkvee.nl e-mail: info@oldenburger-melkvee.nl KvK: 01150764
`https://oldenburger-melkvee.nl - 3 maart 2020 `https://oldenburger-melkvee.nl - 3 maart 2020
In een pallet-opslag aan de Factorij in Marum, vlak naast de A7, is maandagochtend brand uitgebroken. Het bedrijventerrein werd ontruimd. Lees meer op N oorder N ieuws met meer foto’s.
U kunt contact met ons opnemen over o.a. informatie Aequor, weidegang en meer. Om SPAM te voorkomen: klik op ‘ga verder’ en uw eigen e-mailprogramma wordt geopend. Is uw brouwser Egde of Explorer, dan verschijnt de tekst: ‘door dit formulier te verzenden, wordt uw e- mailadres bekend bij de ontvanger en worden de gegevens zonder versleuteling voor uw privacy verzonden. Klik op ‘ga verder’ of annuleren’. Deze melding verschijnt niet bij Google Chrome.
In 1992 ben ik bij de brandweer in Grootegast gekomen en nu als teamcoördinator / bevelvoerder. Samen met een team zijn wij bevoegde instructeurs en begeleiden wij de oefeningen. Meer over de brandweer in Grootegast? foto rechts: 11 februari 2017.
O T S
T.S. Oldenburger Hoofdstraat 5 9861 AA Grootegast mob.: 06 - 21 62 37 63 website: www.oldenburger-melkvee.nl e-mail: info@oldenburger-melkvee.nl KvK: 01150764
Melkveebedrijf familie T.S. Oldenburger, Hoofdstraat 5, 9861 AA Grootegast. info@oldenburger-melkvee.nl